Entreekaarten voor de Zittesje revuu zijn vanaf 1 juni 2016 te koop bij de Uitbalie van de Stadsschouwburg Sittard. U kunt op verschillende manieren kaarten verkrijgen: digitaal, telefonisch of tijdens de vrije verkoop bij de Uitbalie zelf.

Digitaal

Op de website van de Uitbalie (www.uitbalie.nl) kunt u online kaarten kopen in 10 stappen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De Uitbalie brengt bij reserveringen via internet € 1,00 per kaart in rekening, met een maximum van € 5,00 per bestelling. Wanneer u kiest voor e-tickets (elektronische plaatsbewijzen), dan ontvangt u de toegangsbewijzen per e-mail. U betaalt dan geen verzendkosten, maar dient zelf het e-ticket uit te printen. Kiest u ervoor om uw kaarten per post te ontvangen, dan rekent de Uitbalie per reservering € 3,00 verzendkosten extra.

Telefonisch

Bij reserveringen via telefoon (Uitbalie: 046-4524400) brengt de Uitbalie € 3,00 in rekening per bestelling. Kiest u ervoor om uw kaarten per post te ontvangen, dan rekent de Uitbalie per reservering € 3,00 verzendkosten extra.

Vrije verkoop

U kunt ook tijdens de vrije verkoop zelf aan de Uitbalie entreekaarten kopen (zonder reservering vooraf). Het bezoekadres van de Uitbalie is de Mgr. Claessensstraat 2, 6131 AJ Sittard.

De Uitbalie is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en één uur voorafgaand aan de voorstelling.